Nydalens SK arrangert Nydalten og 7. løp i Trimtex-cup i helgen.

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 2. Sep 2019

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

Løpet gikk med utgangspunkt i Maridalen skolen og løpene var lagt på kartet Hønefoten.

I klassen H13-14 vant Martin Christoffer Borg fra Koll og med det overtok han ledelsen i Trimtex-cup og løper i gult i neste løp.
I klassen D13-14 vant Marie Scheele fra Nydalens SK. Ingeborg Roll Mosland fra Oppsal leder fortsatt klassen til tross for en beskjeden plassering denne gangen.

I klassen D15-16 vant igjen Pia Young Vik og nå er det bare en total kollaps som kan frata henne seieren totalt i klassen.

Phillip Lehmann Romøren gjør igjen et godt løp og vinner klasse H15-16 og han leder også klassen sammenlagt når det gjenstår 2 løp.

I det yngste klassene D/H13-14 er det fortsett flere som kan vinne sammenlagt så de klassene avgjøres ikke før i finalen som er 15 sept.