Trimtex-cup 2019 i gang

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 6. Mai 2019

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

Romeriks løpet første løp i Trimtex cup gikk i fint og teknisk krevende terreng på Skogmo utenfor Jessheim.

Dagens mellomdistanse gikk i forholdsvis lettkupert , men O-teknisk krevende terreng rett øst for Jessheim.

Løypene ga gode utfordringer , hvor det var høy fart på sti, for så å stupe ut i grønt områdene med nøyaktig kompasskurs og diffus skog. Ungdommene måtte stole på seg selv og jobbe med fremdriften, i store deler av løypa hvor det var mye gammel hogst og tette områder. Avslutningen av løypa innbød til stor fart i flatt terreng. Det var tette kamper i alle klasser, blant de ca. 110 ungdommene som stilte i 13-16 års klassen. Ekstra gøy å se at bredden ser ut til å ha økt, og at det er flere nye som blander seg inn i toppen i klassene.

Da blir det løping med trøyer neste gang – det blir gøy !