Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 7. Sep 2020

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

Heming orietering arrangerte KM mellomdistanse i Wyllerløypa

Dagens Trimtex løp gikk i fint og krevende skråliterreng på nord siden av Wyller løypa.

Starten var heldighvis lagt godt oppe i bakken, og ga god mulighet for skikkelig oppvarming til start. Det ble en spennende mellomdistanse , med noen gode skråli strekk , hvor det også ble en del bomming.

I jente klassene ble det samme vinnere som forrige helg, med Eira Wiklund til topps (se bilde over)i D13-14 og Heidi Sebjørnsen i D15-16. Eira leder nå TRimtex cup med maks poengsum 250 poeng. , mens Heidi rykker stadig oppover å ligger nå på en 4 plass etter en god høstsesong.

I gutte klassen var det Erlend Sommehein som tok en knepen seier foran Sondre Olaussen som leder Trimtex cup i H13-14. I eldste gutteklasse vant Phillip Romøren, og han leder også Trimtex cup ganske klart med 35 poeng.