Finalen i Trimtex-cup 2020

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 14. Sep 2020

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

Nordre Follo orientering arrangert finalen i Trimtex-cup fra Siggerudhallen søndag. Det ble løpt jaktstart etter resultaten fra Måren sitt løp på lørdag.

På bilde sprintkongen Johannes Salvesen-Lunde, IL Koll og sprintdronningen Synne Utseth Bøhlerengen, Oppsal orientering

Det er løpt 9 konkurranser før finalen hvor man tar med seg poengene fra de 5 beste løpene. Finalen teller som det 6 løpet. Siden finalen teller som siste løp så ble det spennende i teten i de fleste klasser.

Den mest suverene vinneren var Eira Skaarer Wiklund som  vant samtlige 10 løp i klasse D13-14. Tror det er første gang at en løper har vunnet alle løp. I tillegg så vant hun sprint og langdistanse i Hovedløpet klasse D14. Hun har også vunnet alle KM i klassen.

Trimtex premierer de 5 beste i hver klasse med et gavekort og her er preimiepallen i alle klasser: