Trimtex-cup 2021

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 14. Jun 2021

helene Scheele.pngEira Skaarer Wiklund.png

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

Endelig er ventetiden over og vi er i gang med Trimtexcup for alvor!

En super Trimtex cup helg er gjennomført!

To ivrige arrangører Asker SK. på lørdag og Nydalen SK på søndag gjennomførte gode arrangement, for løpssugne ungdommer. Lørdagens langdistanse løp gikk fra Stinajordet på Dikemark, i ett middels kupert terreng og skråli. Det var en god variasjon mellom åpne furuskog partier på toppen, og mer tett partier ned i skråliene. Ett godt grep å legge starten høyt noe som ga gode km. tider. På jente siden ble det Nydalen seier i begge klasser. Helene Scheele kom seg fortest ned skrålia og vant D13-14, mens Eira Skårer Wiklund, satset friskt og slo drevne eldre løpere i sin jakt på Trimtex trofeet denne dagen. I guttas klasse var det Simen Jonestad Røste som slo Erlend Sommerhein i toppen av H13-14.
I eldste gutteklasse ble det Jonas Fenne Ingjerd som suste inn til seier i denne klassen.

I søndagens mellomdistanse fra Sognsvann vest, ble løperne nok engang satt på prøve i den bratte og krevende skrålia opp mot Vettakollen. Det var ekstra gøy å se hvor godt løypene til tidligere Trimtex cup vinner Kornelius Kriszat-Løvfald ble mottatt av løperne. Det var en real mellomdistanse med mange poster og mange utfordrende retningsendringer.
helene Scheele.png

Igjen så ble det Helene Scheele og Eira Skårer Wiklund som gikk av med seirene i yngste og eldste jenteklasse. Mens i gutteklassene ble det Erlend Sommerhein og Nils Andreas Niklasson som trakk det lengste strået. Det var totalt ca. 100 ungdommer som konkurrerte i Trimtex klassene i helgen, noe som må sies å være bra i disse korona tidene.
tekst og bilder Rune Scheele

Eira Skaarer Wiklund.png
Stillingen i Trimtetex-cup etter 3 løp er her

De 3 beste om spurtkongen

1. Mathias Linløkken
2. Johannes salvesen-Lunde
3. Mons Sætre Lorentzen

Østmarka OK
Koll IL
Fet OL

27 poeng
17 poeng
12 poeng

De 3 beste om spurtdronningen:

1. Anne Østvold
2. Synne Utseth Bøhlerengen
3. Pauline Myklebust

Fossum IF
Oppsal orientering
Koll IL
24 poeng
20 poeng
15 poeng