Tyrving IL arrangerte Sprint på Rykkinn

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 23. Aug 2021

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

Gode og utfordrende løyper, på ett ukjent og relativt nytt sprintkart. Det var igjen god deltagelse i Trimtex klassene, og det er nå totalt 180 ungdommer som har startet i Trimtex løp i år.

Det er ekstra gøy å se at 13 åringene begynner å etablere seg i cupen med mange fine resultater.

I H13-14 , ble det seier til Erlend Sommerhein  foran Peter -Telle Hansen og Ask  Felland Sætnan, men bak disse var det flere 13 åringer som tok noen fine plasseringer. Boye Wangensteen ble nr. 4, Thomas Venbakken nr. 7, Magnus Rørlien Jevanord nr. 8 og Eivind Vågsnes nr. 10.

I D 13-14, ble det seier og andre plass på 13 åringene Helene Scheele og Josefine Oraug Rygh, med Oline Soma Slåstad på 3 plass. Ellers ble det gode plasseringer på flere 13 åringer som Astrid Reusch 4 plass, Henni Hattestad Kristensen 5 plass, Alma Rygh Holten 8 plass, Tuva Wilkens Jernberg nr. 11.

I D15-16 ble det så jevnt at Oppsal’s Ingeborg Mosland og Nydalens Eira Skarer Wiklund måtte dele 1 plassen. På guttesiden i H15-16 , ble det en klar seier til Nils Anders Niklasson , mens Jonas Fenne Ingierd i den gule ledertrøyen måtte se seg slått denne gang.

Spurtprisen
I kampen om å bli spurtkonge så ha Mathias Linløkken tatt en klar ledelse med 37 poeng.
Kampen om spurtdronning så leder fortsatt Anne Østvold fra Fossum med 24 poeng tett bak ligger Henni Hattestad Kristensen fra Heming orientering med 21 poeng.

Beste veivalgstrekk
H15-16 Nils Anders Niklasson, Nydalens SK
D15-16 Eira Skaarer Wiklund og Maja Mo Hjelseth, Nydalens SK (Eira løper med trøya)
D13-14 Helene Scheel, Nydalens SK og nr 2 er Astrid Reusch fra Heming orientering som løper med trøya.
H13-14 Erlend Sommerhein, Fossum og nr 2 er Tomas Venebakken, Fossum som løper med trøya.